Fri frakt*

Enova-tilskudd

30 dager åpent kjøp

Personvernerklæring

Personverninformasjon for Foris AS

1. Ansvarlig for behandling av personopplysninger
Stian Birkeland på vegne av Foris AS, er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger.

2. Typer personopplysninger vi lagrer
Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder: navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. I tillegg lagrer vi informasjon om kjøpshistorikk og hvordan kunder navigerer på vår nettside.

3. Formålet med behandlingen
Vi behandler opplysningene for å kunne oppfylle våre avtalemessige forpliktelser overfor deg som kunde. Vi bruker også disse opplysningene for å kunne tilby informasjon, tilbud og service knyttet til ditt kjøp via e-post, telefon, SMS og postutsendelser. Videre lagrer vi informasjon om kjøpshistorikk og adferd på nettsiden for å forbedre din brukeropplevelse.

4. Grunnlaget for behandlingen
Opplysningene om navn, adresse, telefon og e-post brukes for å oppfylle kjøpsavtalen, i samsvar med personvernforordningens artikkel 6 (b). Der du har gitt samtykke, bruker vi også opplysningene til å sende deg informasjon, tilbud og service knyttet til ditt kjøp via e-post, telefon og SMS, i samsvar med personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst velge å ikke motta slike henvendelser fra oss.

5. Innhenting av personopplysninger
For å gi deg som besøker vår nettside den beste kundeopplevelsen og service, bruker vi informasjonskapsler/cookies. Vi følger loven om elektronisk kommunikasjon og informerer våre besøkende om bruken av informasjonskapsler.

6. Deling av opplysninger med tredjeparter
Vi deler ikke, selger, overfører eller på annen måte utleverer personopplysninger til andre, med mindre loven pålegger oss dette for å oppfylle våre avtalemessige forpliktelser.

7. Sletting av personopplysninger
Vi oppbevarer opplysninger som vi er pålagt å bevare i henhold til bokføringsloven i opptil 5 år, i samsvar med lovens krav.

8. Rettigheter for den registrerte
Vi behandler dine personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Du har rett til å kreve innsyn i dine personopplysninger, flytte dem, rette dem eller slette dem. Dersom du mener at behandlingen av dine opplysninger er i strid med reglene, har du rett til å klage til Datatilsynet.

9. Personvernombud
Vårt personvernombud, Stian Brirkeland, sørger for at vi følger reglene om behandling av personopplysninger.

10. Informasjonssikkerhet
Vi sikrer dine personopplysninger gjennom fysisk og virtuell tilgangskontroll og ved å kryptere sensitive opplysninger.

Kontaktinformasjon
Dersom du har spørsmål om hvilke opplysninger som er registrert, ønsker å rette opp i informasjonen eller slette opplysninger, kan du kontakte oss skriftlig på følgende adresse:

Foris AS
Kalfarveien 69A
5022 Bergen