Fri frakt*

Enova-tilskudd

30 dager åpent kjøp

Miniventilasjon Twinfresh Expert RW1-50 (V3.0)

Twinfresh Expert RW1-50 (V3.0) er en innovativ enkeltroms energigjenvinningsventilator. Dette produktet er ideelt for å ventilere rom opp til 500 kvadratfot og gir en høy grad av effektivitet og brukervennlighet.

Twinfresh Expert RW1-50 (V3.0) er en innovativ enkeltroms energigjenvinningsventilator. Dette produktet er ideelt for å ventilere rom opp til 500 kvadratfot og gir en høy grad av effektivitet og brukervennlighet.

Unike Egenskaper

Dette systemet har mange unike egenskaper som gjør det til et førsteklasses valg for hjem og bedrifter:

  • Lydnivå ned til 11dB, noe som gjør det til markedets mest stillegående ventilator.
  • Gjenvinningsgrad på opp til 97%, som gjør det til en av de mest effektive ventilatorene på markedet.

Anvendelsesområder

TwinFresh Expert RW1-50 (V3.0) er en utrolig allsidig ventilasjonsenhet som kan tilpasses en rekke innendørs miljøer. Nedenfor følger flere spesifikke anvendelsesområder:

Kjøkken

Den effektive varmegjenvinningen og de stillegående motorene gjør denne ventilatoren utmerket for kjøkkenområder. Den bidrar til å eliminere matos og sørger for frisk luft.

Stue

For stuen tilbyr denne ventilatoren en konstant tilførsel av frisk luft, som hjelper med å holde rommet friskt og fritt for stagnerende luft og lukt. Dens stillegående drift gjør at du kan nyte din tid i stuen uten forstyrrelser.

Soverom

I soverommet sikrer TwinFresh Expert RW1-50 (V3.0) en god natts søvn ved å forsyne rommet med frisk luft og fjerne stagnerende luft og lukt, alt mens den opererer på et lavt støynivå.

Barer og Restauranter

Med sin høye effektivitet og lave støynivå er TwinFresh Expert RW1-50 (V3.0) et utmerket valg for barer og restauranter, hvor god luftkvalitet og et behagelig innemiljø er viktig.

Kontorer

Enheten er effektiv for å opprettholde et sunt og behagelig arbeidsmiljø ved å forsyne kontorer med frisk luft, samtidig som den reduserer behovet for oppvarming eller kjøling takket være sin høye varmegjenvinningseffektivitet.

Effektivitet

TwinFresh Expert RW1-50 (V3.0) er kjent for sin fremragende effektivitet, noe som gjør den til en av markedets ledende enkeltroms ventilasjonsenheter.

97%

Varmegjenvinning

En av de mest bemerkelsesverdige funksjonene til denne enheten er dens høye varmegjenvinningsgrad. Basert på søket ble det avdekket at enheten kan oppnå en gjenvinningsgrad på opp til 97%. Dette betyr at den er i stand til å gjenbruke en betydelig del av den varme luften som forlater bygningen, redusere energikostnadene, og opprettholde en behagelig innetemperatur.

11dB

Stillegående drift

Effektivitet handler ikke bare om energibruk, men også om hvordan en enhet opererer. TwinFresh Expert RW1-50 (V3.0) skiller seg ut med sitt lave lydnivå, som kan gå så lavt som 11dB. Dette sikrer at enheten opererer nesten lydløst, noe som er ideelt for miljøer som stuer og soverom hvor stillhet er en prioritet.

kWh

Lavt strømforbruk

Enheten er utstyrt med reversible DC-motorer, som er kjent for sin effektive og jevne drift. Disse motorene bidrar til å minimere energiforbruket mens de opprettholder optimal ytelse, og støtter dermed enhetens overordnede effektivitetsprofil.

Sammenlagt markerer disse funksjonene TwinFresh Expert RW1-50 (V3.0) som en av de mest effektive ventilasjonsenhetene på markedet, og tilbyr enestående verdi for eiere som er opptatt av både ytelse og energibesparelser.

Tekniske Data

For å forstå den imponerende ytelsen til TwinFresh Expert RW1-50 (V3.0), er det viktig å undersøke enhetens tekniske spesifikasjoner. Her er en detaljert oversikt:

Modell og dimensjoner

Lengden (L, [mm]) for TwinFresh Expert RW1-50 er 250 mm. Dette gjør det til en kompakt enhet som lett kan installeres i ulike rom.

Wi-Fi Tekniske Data

Enheten er kompatibel med Wi-Fi, noe som tillater fjernstyring og overvåkning. Detaljer om Wi-Fi-tekniske data er som angitt i brukermanualen.

Anvendelsesområder

Dette systemet er svært fleksibelt og kan brukes i en rekke innstillinger inkludert bad, kjøkken, stuer, soverom, kontorer, boder og kjellere

Samlet sett gir de tekniske dataene et klart bilde av hvorfor TwinFresh Expert RW1-50 (V3.0) er en av de mest effektive og allsidige ventilasjonsenhetene på markedet.

Wi-Fi Kontroll

En av de mest bemerkelsesverdige funksjonene med TwinFresh Expert RW1-50 (V3.0) er dens Wi-Fi-kompatibilitet. Dette gir eierne muligheten for fjernstyring og overvåkning av ventilasjonssystemet.

Fjernstyring

Wi-Fi-funksjonaliteten lar deg styre ventilasjonssystemet direkte fra smarttelefonen din. Du kan justere luftstrømmen, skru av/på enheten, og gjøre andre tilpasninger uten å måtte være fysisk tilstede nær enheten.

Overvåkning

Med Wi-Fi kan du også overvåke systemets ytelse i sanntid. Dette inkluderer opplysninger som luftkvalitet, energiforbruk, og til og med gjenvinningsgrad. Dette er nyttig for å opprettholde en optimal driftstilstand og for å spare energi.

Enkelt Oppsett

Oppsettet av Wi-Fi-funksjonaliteten er designet for å være brukervennlig, slik at du enkelt kan koble TwinFresh Expert RW1-50 (V3.0) til ditt trådløse nettverk.

Samkjøring av Flere Enheter

En annen fordel med Wi-Fi-funksjonaliteten er muligheten for at flere TwinFresh Expert RW1-50 (V3.0) enheter kan jobbe i takt. Ved å synkronisere to eller flere enheter via Wi-Fi, kan du oppnå en mer homogen og effektiv luftstrøm i større rom eller gjennom flere etasjer i bygningen.

Denne funksjonen er spesielt nyttig i scenarioer som krever konsekvent luftkvalitet og temperatur i ulike deler av bygningen. Den gir også rom for en mer skalerbar løsning, der du kan legge til flere enheter etter behov, alt kontrollert fra samme app eller brukergrensesnitt.

Samlet sett øker Wi-Fi-kontrollen brukervennligheten og funksjonaliteten av TwinFresh Expert RW1-50 (V3.0), noe som gjør det til et meget moderne og effektivt system for ventilasjon.

Relaterte artikler